Hue Handske Cup 2019 – ikke for tøsedrenge

 Den 16. udgave af modelskibskapsejladsen Hue Handske Cup sejles lørdag den 2. februar i Rungsted.

Club Seawind, DK-Chapter og Rungsted Sejlklub inviterer til den årligt tilbagevendende og traditionsrige Seawind Hue-Handske Cup. Stævnet finder (altid) sted den første lørdag i februar, der i år er d. 2. februar.

Manegen hedder Rungsted Havn, og der sejles et passende sted i havnebassinet. Første start går kl. 11.00 – og der sejles op til 7 sejladser alt efter forholdene.

Mere end 20 højpotente hav-kapsejlere er tilmeldt til dette legendariske stævne. Bådene er de hurtige Seawind-fartøjer, som ved hjælp af radiostyring manøvreres af skipperne. Stemningen på sejladsens styrepodie er ofte spændt med mange tilråb fra deltagerne og også blandt publikum. Kom på havnen og oplev hvordan det spænder af. Det er ikke for tøsedrenge, for det bliver koldt!

Der sejles om den legendariske Seawind Silver Rose Cup, der udsættes som vandrepokal af klubben. rosecup 1web

Trofæet, som ad vanskelige og ukendte omveje er kommet et medlem i hænde, er venligst udlånt til klubben, og det er således ikke til eje, uanset om nogen måtte vinde stævnet flere gange i træk. Udover den legendariske pokal gives der præmie for "flotteste" hue.

Stævnet er åbent for alle, som kan stille med en sejlklar standardmonteret Seawind. Båden skal kunne klassegodkendes af dommer og arrangør.

Enhver ændring af båden i forhold til standardbåden vil kun blive accepteret, såfremt dommer og arrangør skønner, at ændringen ikke har væsentlig betydning for bådens kapsejladsegenskaber. Ved tvivlstilfælde træffes afgørelse af arrangørerne.

huehandskecup 2 webimg 7763
 Deltagerne til Hue Handske Cup i 2018. Foto: Torsten Rasmussen

Seawind 98 data:

  • Længde: 98 cm
  • Højde med køl: 185 cm
  • Deplacement: 3000 gram. 

Se og læs mere om modelskibene mere på ClubSeawind.dk.   Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen