Medal race Laser Radial - ikke god reklame for OL 2020!

Mange sejlere kender ordsproget - at se kapsejlads, er som at se et maleri tørre! Det var lige nøjagtig hvad søndagens medal race i Laser Radial blev et godt eksempel på. Ikke god reklame for Enoshima, hvor der skal sejles OL i 2020.

OL guldvinderen fra Rio, hollandske Marit Bouwmeester havde vundet Laser Radial World Cuppen i Enoshima, inden søndagens medal race, som hun for øvrigt også vandt!

Det har været en uge med yderst vanskelige forhold i OL 2020 bane området, og det blev kun til syv indledende sejladser for Laser Radial sejlerne. Svag vind har præget ugen, og lad os dog for gud skyld ikke håbe at det er normalen for årstiden og området, for så vil jeg allerede nu påstå at dette sted ikke er egnet til OL-sejlads!

Søndagens medal race skulle blive et godt bevis på de udfordrende forhold. I ganske svag vind sluttede Anne-Marie Rindom sidst, en placering som på ingen måde havde indflydelse på den samlede 9. plads.

Lad os håbe at de danske landsholdssejlere som har været i Japan, har høstet god erfaring og kendskab til området, som de kan give videre til den samlede landsholdstrup.

Se søndagens medal race, som I mine øjne var på grænsen af det forsvarlige at gennemførte:Seneste nyheder

Vand ovenfra kan ødelægge en båd

I isolation på Martinique

Kommer der vind i sejlene, igen?


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen