Interview: Paul Elvstrøm

Interview: Paul Elvstrøm

Det er februar 2003, og 75 år siden sejlerlegenden, Paul Elvstrøm, kom til verden.

I den anledning har Trine, Gitte, Stine og Pia - alle med efternavnet Elvstrøm - indvilget i at fortælle om deres fædrene ophav. Indvilget, fordi Elvstrøm døtrene er vokset op med en far, der uhyre sjældent i sin langvarige karriere har givet interviews; de er vant til, at medier er noget, der skal undgås, ikke omgås.

"Altså, han er jo ikke 75 - det lyder da helt forkert". Snakken omkring bordet tager hurtigt fart, og alle fire kvinder er imponerede af faderens evne og vilje til at holde sig i god form.

Far har altid været forud for sin tid”, Trine Elvstrøm sætter ord på. ”I sin sejlsportskarriere søgte han altid det nye, var meget eksperimenterende, og prøvede hele tiden at få det til at blive bedre. Når han gik i gang med noget, så var det vigtigt for ham at nå helt op på ekspertniveau, og han tog alle udfordringer undervejs. Han er meget perfektionistisk”.

3 siders spændende interview.

Kilde: Bådmagasinet 04-2003

16,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer