I Christopher Columbus Kølvand

I Christopher Columbus Kølvand

Turen begynder på Gran Canaria og slutter i Caribien; en eventyrrejse på et 100 år gammelt sejlskib under de samme betingelser som de gamle opdagelsesrejsende. Det ville også endelig give mig retten til at gå med de røde bukser, som min kone forærede mig for et par år siden.

Jeg har sejlet motorbåd i Danmark, Sverige, Tyskland og Norge, og desuden chartret sejlbåd i Middelhavet, ved Bali og Komodoøerne samt i Caribien, men aldrig sejlet med en fuldrigger og aldrig over så stort et farvand og i så lang tid, så forventningerne var store, inklusiv det at skulle prøve at navigere som de gamle opdagelsesrejsende, at opleve naturen så tæt på, se stjernehimlen og den lange øde sejlads, hvor hjælp ikke bare var noget, man tilkaldte.

12 siders eventyrlig læsning om turen over Atlanten.

40,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer