Holder grejet?

Her kan du købe og læse Holder grejet?. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Sjældent eller aldrig har et bådblad kunnet teste udstyr over to år og mange tusinde sømil. Men det er lige præcis, hvad Bådmagasinet har gjort. Her er erfaringer, du kan bruge til at vælge klogere. Bådblade omtaler tit grej til båden – som oftest uden at have prøvet det i virkeligheden. Er der lavet en form for test, er der sjælden ressourcer og muligheder for at gøre det over tid og finde ud af, hvordan tingene tåler tidens tand og et langvarigt, hårdt brug. Sådan er det bare. Men den mulighed har vi faktisk haft i forbindelse med Miss X’s sejlads til Caribien, som har været omtalt her i bladet i en tidligere artikelserie. Og vi har grebet chancen.

Pris: 20 kroner / 8 sider. Kilde: Bådmagasinet 09-2016.

20,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Holder grejet?
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer