Hanse 385: Usædvanlig rummelig og hurtig

Hanse 385: Usædvanlig rummelig og hurtig

Den nye Hanse 385 sætter en ny milepæl for stor bredde agter, men hvad betyder det for sejlegenskaberne? Det var vi været en tur på vandet for at efterprøve. Læs om det overraskende resultat.

Umiddelbart er det bådens store cruisingvenlige cockpit, der tager opmærksomheden, når man kommer om bord på den nye Hanse 385. Her er dobbelt ratstyring, god plads til rorsmanden og et praktisk stort multifunktionelt cockpitbord.

Vi har aldrig set et mere rummeligt cockpit i en 37 fods båd, for trods navnet er nyheden ”blot” 37 fod og erstatter værftets velsejlende og succesfulde 370-serie. Denne Hanse er værftets første båd med verdensberømte judel/vrolijk design ved roret på tegnebordet, og der er bygget over 1000 både i denne serie.

Pris: 30 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 01/2012

30,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer