Håndbog i bådvedligeholdelse

Her kan du købe og læse Håndbog i bådvedligeholdelse. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Når man har investeret i en båd, så dukker der naturligvis en masse spørgsmål op omkring vedligeholdelse af den. Hvordan skal man gribe det an? Hvor meget vedligehold er for meget og omvendt for lidt? Hvordan kan man undgå problemer? Hvordan ved du, om det du gør, er det rigtige?

Hjælpen er lige her. Denne væsentlige nye bog fra guruen i bådvedligeholdelse, Andrew Simpson, kommer med svar på det, du søger både over og under dæk, inden og udenbords. Med en omfattende spændvidde, farvelagte illustrationer og fotos og uovertruffen sagkyndig rådgivning om, hvordan man skal pleje hele bådens inventar og alle fittings, kan du tillidsfuldt takle enhver opgave.

Pris: 199 kroner plus ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 248 kroner.

248,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Håndbog i bådvedligeholdelse
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer