fbpx

Kursus i galvanisk tæring - beskyt din båd mod korrosion og lær alt om emnet

Inkluder i Newsletter: Ja

Hellers i Kastrup, som udover at være en af de store udstyrsforretninger, også kendt for deres Coelan-kursus når vi taler Gør-Det-Selv, har nu også stablet et kursus på benene, som der helt sikkert vil være stor interesse for.

Der er tale om et specialiseret kursus i galvanisk tæring, der vil bevæge sig ud over de grundlæggende begreber og give lystbådeejere den nødvendige viden til effektivt at forhindre eller minimere skader forårsaget af denne almindelige marine udfordring. 

Kurset vil omfatte 
Grundlæggende om galvanisk tæring: en dybdegående gennemgang af fænomenet og de potentielle konsekvenser for lystbåde, herunder korrosion og strukturel skade. 

Oplæg 1: Ole fra Bac om zinkanoder og kemien omkring: en eksklusiv præsentation der vil udfolde hemmelighederne bag zinkanoder og den kemiske dynamik, der gør dem til en afgørende beskyttelse mod galvanisk tæring. 

Oplæg 2: Bjarne fra Hellers om at minimere skader og påvirkende faktorer: Bjarne vil dele værdifulde indsigter i praktiske foranstaltninger, som lystbådeejere kan træffe for at minimere skader og identificere potentielle påvirkende faktorer, der kan accelerere korrosion. 

Dato og tidspunkt: Onsdag 24. januar 2024 - kl. 17.30 - 21.00 

Sted: Hellers, Kastrup Strandpark 9, 2770 Kastrup 

Hvem bør deltage?
Lystbådeejere, bådejere, og alle med interesse i at bevare deres båds integritet og undgå skader forårsaget af galvanisk tæring. 

Tilmelding og yderligere information via linket her.

Hvis du vil forberede dig, eller blot tilegne dig mere viden på området, så kunne du sidste år læse om det hele i Bådmagasinets gratis e-udgave af Forårsklargøring, som du får herunder.

Zinkanoder (side 28-30, red.) - galvanisk tæring (side 33-36, red.) og meget andet...

Klik på forsiden og læs løs:

skærmbillede 2023 12 29 kl. 18.21.34

 
Udvalgte artikler *