fbpx

KOMMAS HAVNELODS 2023 - 2025 + Halv-års abo

499,00 DKK

BEMÆRK, inklusiv fragt:
Køb den nye udgave af KOMMAS HAVNELODS 2023 - 2025 og få 3* udgaver af Bådmagasinet med i købet.

Tilbud indeholder:


KOMMAS HAVNELODS vejl.:                                  499,-
Abonnement, 3 udgaver, inkl. PLUS adgang         249 -

Samlet                                                                        748,-                                                        

Forårsrabat                                                                249,-

DIN PRIS: 499,-
inklusiv fragt kr. 49.- 

 

HAVNELODSEN sendes når din bestilling og betaling er modtaget, og de tre fremadrettet udgaver af Bådmagasinet sendes primo april - juni - august - oktober, ect.. Bestilligen skal være os i hænde tre uger FØR udgivelsen. Hvis ikke, modtager man efterfølgende 3 udgaver. 

*Eks: En bestilling modtaget 27. marts - så vil man få sin KOMMAS HAVNELODS leveret straks, og udgaverne i juni - august og oktober.  

 

 

Abonnementsbetingelser m.v.

Hvem gælder tilbuddet for?

Tilbuddet gælder kun i Danmark, og så længe laver haves.

Hvordan betaler jeg?

Udfyld formularen, betal og tryk SEND. Du kan betale dit abonnement med dankort / kreditkort eller ved brug af Mobilepay

 

KOMMAS HAVNELODS er bådens livsnerve til den næste havn. Der findes ikke mange både hvor den fuldendte KOMMAS HAVNELODS ikke er at finde i skibsbiblioteket - nu har du en super god lejlighed til at få en ny udgave af dette værk. KOMMAS HAVNELODS udkommer 1. april, og vi kan tilbyde en rigtig god pris, sammen med 4 udgaver af magasinet BÅD. Bestil allerede bogen i dag, så du er sikker på at få et eksemplar.

KOMMAS HAVNELODS udgives af forlaget Lindhardt og Ringhof, og forlagsbeskrivelsen lyder: Bogen er en uundværlig guide for alle lystsejlere, og den nye udgave er gennemgribende opdateret og dækker danske, tyske, svenske og et udsnit af polske lystbådehavne – i alt over 1000 havne. Ved alle havne er der detaljerede havneplaner med angivelse af vanddybder samt middelhøjvande og middellavvande...

Kurv

Din kurv er tom!