fbpx

Elektronik: Her er udstyret Titanic skulle have haft

Vi kender udstyr som forstærker nattesynet. Alting ses i et diffust grønt lys og kun det nære billede vises. Eventuelle lys ude i mørket forstærkes og virker blændende i billedet, men dette er pokker tage mig noget der virker ...

Raymarine Thermal Night Vision er et ægte FLIR-produkt. Det findes i fire varianter med navnene T300, T350, T400 og T450 og de kan alle se gennem mørket. Kameraerne registrerer varmeudstråling, og her skal det bemærkes, at varme ikke nødvendigvis skal tolkes som plusgrader på celsius-skalaen.

Hertil og ikke længere ...

Læs hele historien om Elektronik: Her er udstyret Titanic skulle have haft i Bådmagasinet som er på gaden i denne måned..

Er du abonnent og logget ind, kan du læse hele artiklen under "Mit Bådmagasin - artikler for abonnenter".

Er du ikke logget ind kan du gøre det her

Er du ikke abonnent på Bådmagasinet, men ønsker at være det kan du tegne et online årsabonnement for 399 kroner her. Du kan naturligvis også få leveret Bådmagasinet direkte i din postkasse, køb trykt abonnement her (der findes flere at vælge i mellem).

Begge abonnementstyper giver adgang til:
De 12 næste numre af Bådmagasinet online. (leveret direkte i din postkasse ved trykt abonnement). Hente Bådmagasinet til tablets (iPad eller Android) eller læs det direkte på PC skærmen

  • Låste artikler - kun for abonnenter.
  • Stort online arkiv med Bådmagasinet fra 2010 og fremefter (53 online blade).
  • Mulighed for at benytte shoppens specielle tilbud til abonnenter - spar op 65 % på udvalgte varer.

 

Ønsker du blot at købe denne ene artikel kan du også gøre det her på sitet:

Køb artiklen - "Elektronik: Her er udstyret Titanic skulle have haft". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.