Bådhandel – alt for dyrt dokumenta-tionsvanvid?

Jeg ville bare købe en båd - det lyder så enkelt, ikke? Man finder en båd man vil have, betaler den og sejler den hjem. Måske bliver man nødt til at låne nogen af pengene. Men værre er det vel hellere ikke?

I det seneste nummer af Bådmagasinet fortæller journalist Øyvind Bordal om processen, da han og hans kone købte en båd, og sejlede den hjem fra Holland. Et vanvid af dokumentationskrav og omkostninger til finansiering, registrering og pant gjorde det meget tydleigt og klart, hvorfor der sælges så forholdsvis få både i det her land. At købe hus er det rene vand ved siden af!

Køb artiklen - Læs artiklen "Bureaukrati og omkostninger ved bådhandel". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb tablet magasin - Læs Bådmagasinet på din tablet. Tablet (iPad, Android) magasinet downloades som pdf, der kan gemmes på din tablet.

Er du abonnent - men uden dit Bådmagasin lige ved hånden, ja så logger du bare ind her. Læs artiklen som ligger under vores menupunkt "Mit Bådmagasinet - "Læs artikler for abonnenter".

Ønsker du at tegne et abonnement på Bådmagasinet, så klik her.