fbpx

Spørgeskemaundersøgelse <br>af det danske sejl marked

Kære Sejler

Vi er i gang med at lave en markedsanalyse af det danske marked for køb og salg af sejl. Dette er et led i vores hovedopgave på Handelshøjskolen i København og af denne grund har vi fundet det interessant at lave en spørgeskemaundersøgelse.
Formålet med spørgeskemaundersøgelsen er at få en større forståelse af det danske marked for salg og køb af sejl. Spørgsmålene vil både omhandle demografiske parametre såsom alder, køn og husstandsindkomst til spørgsmål omkring kvalitet, service, pris og performance.
Spørgeskemaet er opbygget således at spørgsmål 1-7 omhandler generel information om dig som sejler.
Spørgsmål 8-23 omhandler din købsadfærd, holdning og præferencer. Du vil når vi har modtaget din besvarelse sammen med din e-mail adresse blive registreret i vores system således at du deltager i konkurrencen om 6 flasker god rødvin. Det skal dog igen pointeres at undersøgelsen er fuldstændig anonym, og at registreringen af din e-mail er valgfri. Samtidig vil al e-mail data destrueres efter lodtrækningen om de 6 flasker vin. Undersøgelsen vil foregå i en måned.


Start spørgeskema


På forhånd tak

Med venlig Hilsen


Cand. Merc. EMF. Stud.
Jonas Høgh-Christensen


Cand. Merc. EMF. Stud.
Jacob Andreasen Gallaus

2009-06-28 12:19:42 af afmmqioiltw

WMUlUl cylhddtalxuf, [url=http://umjekftkqqxg.com/]umjekftkqqxg[/url], [link=http://zofgejblrvcl.com/]zofgejblrvcl[/link], http://qrsyohuzitms.com/