fbpx

Bådfart er andet end sejltrim

Inkluder i Newsletter: Ja

Hver måned bringer vi en artikel med stof baseret på et udvalgt kapitel i Sejlerbogen. I det seneste nummer er emnet bådfart – og tro nu ikke at det er det samme som sejltrim. Bådfart handler nemlig også om udstyr, vægtoptimering – samt brug og placering af mandskabsvægt. Og så hjælper det rigtigt meget at have en god rorsmand!

Gemte gevinster

Jagten på marginale fartforbedringer har ført mange kapsejlere til at fokusere meget ensidigt på sejltrim, og i et vist omfang også udstyrsforbedringer, især hvad angår sejlgarderoben. Og det er rigtigt, at der er meget at hente her. Men et ensidigt fokus kan føre til at man glemmer andre felter, hvor der også kan ligge store gevinster gemt.

Du kan læse mere om de fem farttips i det seneste nummer af Bådmagasinet.

Køb artiklen - Læs artiklen "5 farttips - ikke kun sejltrim". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb iPad magasin - Læs Bådmagasinet på din iPad. iPad magasinet downloades som pdf, der kan gemmes i iBooks app'en på din iPad.

Er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læser artiklen, hvis ikke du lige har dit Bådmagasinet ved hånden. Hvis du ønsker at tegne et abonnement, klik her.