fbpx

Kom på forkant med næste sæson

Inkluder i Newsletter: Ja

Sæsonen er snart slut og de fleste både kommer på land. I travlheden med afrigning, landsætning og overdækning for vinteren glemmer bådejerne ofte at gå deres sejl, rig og øvrige grej igennem, inden det gemmes væk for vinteren.

Sejlene bliver lagt tørre i pose og ligger gemt væk til de skal rigges på båden næste sæson. På den måde opdager man for sent, at der lige var noget, der skulle repareres. Om vinteren har sejlmagerne god tid, men når sæsonen banker på døren, er der ventetid på reparationer, og det koster sejldage.

Læs flere gode råd i artiklen, der gennemgår alle trin nemt og overskueligt med illustrationer, således du kan komme på forkant med næste sæson.

Køb artiklen - Læs artiklen "Kom på forkant med næste sæson". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Læs artiklen gratis som abonnent - er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læse artiklen under sektionen "Artikler for abonnenter". Hvis du ønsker at tegne et abonnement, kan du gøre det her.