fbpx

Har du styr på årets kapsejladssæson?


På X²box går planlægningen op i en højere enhed med blandt andet tjeklister og en velbesøgt team-hjemmeside. Arkivfoto: Per Heegaard.

             Henrik Jørgensen, ejer af X-40’eren X²box, gør et stort stykke arbejde for at planlægningen og sikre at de mange opgaver der er med en kapsejladskølbåd bliver udført. Og når de så er udført også mulighed for at analysere og forbedre sig.<br />


Derfor er det blevet til flere Excel-ark og dokumenter mange andre danske bådejere og kapsejlere kan få god inspiration fra. Her er en oversigt over noget af det man finder på <LINK:8122:x2box.dk/dokumenter>:

Planlægning af kapsejladser 2011
X²box kapsejladskalender 2011 (oversigts kalender ... så besætningen har en oversigt over hvilke sejladser båden deltager i, og så familien ved hvornår du ikke er hjemme i perioden marts til oktober).

X²box bemandingsliste for 2011
Enkelt oversigt der viser hvem der deltager i hvilke sejladser inkl. transportsejlads... og derved ved vi hvornår reserverne skal indkaldes. Den enkelte deltager kan markeres som Ja/Nej/Måske.

Forberedelse af distancesejlads
Kortfattet tjekliste med fokus på planlægningen før – under – efter sejladsen.

Forberedelse af dobbelhanded sejlads
Kort tjekliste til den noget specielle disciplin der skal til når man sejler dobbelhanded sejlads. Fokus er på planlægningen før – under – efter sejladsen.

Boathandling
X-40 Boathandling (9 mand) - guide med en side pr. rolle om bord inkluderende ansvarsområder og anbefalinger omkring den profil der er bedst egnet til positionen. (Version 2 under udarbejdelse med klare retningsliner omkring kommunikation om bord).

X²box Crew survey
Status på båden og besætningens performance... en noget omfattende test der bruges til at se hvor vi kan sætte ind. Den er baseret på feedback fra alle besætningsmedlemmer og vil derfor klart vise hvor der skal prioriteres.

Sikring af kapsejladsåret 2011
X²box 2011 Spørgeskema - deltagelse i kapsejladser 2011, input til status på båden, madønsker til distancesejladserne og forslagskassen etc.

De fleste dokumenterne fra X²box er lavet i Excel eller PowerPoint, og kan således let rettes til afhængigt af de sejladser du deltager i. x2box.dk indeholder også løbende opdateringer omkring X²box, samt en række basis dokumenter for DH respittabeller, X-40 dokument og meget andet.

Har du også gode råd eller inspiration du vil dele med de danske sejlere så send et tip til .http://www.x2box.dk/Dokumenter.aspx
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.