fbpx

Tip til sejlerferien - gratis havnelods

Inkluder i Newsletter: Ja

Går sejlerferien til det sydfynske er Faldsled Havn et muligt besøg. Se flere flotte luftfotos på Den Danske Havnelods. Foto: Kort & Matrikelstyrelsen.

             Er din store tykke havnelods ved at være lidt for gammel, kan det være en god ide at blive opdateret med de seneste informationer om de danske havne. For at blive det, behøver du dog ikke gå ud og investere op mod 400 kr. for en ny dansk havnelods.<br />


I det seneste Bådmagasinet, der er på gaden nu, kan du læse om den online havnelods. Den Danske Havnelods giver gratis informationer om 461 dansk havne og 33 broer (antallet af havne opdateres løbende). Du kan selv sammensætte en havnelods med informationer om netop de havne og broer, som du planlægger at anløbe eller passere under din sejlads.

Opdateres hver uge
Det er Kort & Matrikelstyrelsen, der leverer servicen på Den Danske Havnelods. Hver onsdag kl. 12 opdateres den online havnelods med de seneste informationer om de danske havne og broer.

Print havnelodsen
Når du har fundet de havne og broer, du kommer forbi på sejlerferien, kan havnelodsen printes med luftfoto, kort over havnen samt andre relevante informationer.

Send dit bedste tip til sejlerferien
Der vil hen over sommeren komme flere tips til sejlerferien her på baadmagasinet.dk. Her du selv et godt tip du gerne vil dele med resten af sejlerdanmark så send det til webredaktionen på .




Sådan ser et print ud fra Den Danske Havnelods. Du får alle de informationer du behøver om de danske havne gratis på nettet.

http://www.dendanskehavnelods.dk
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.








Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *