fbpx

Få hjælp til trimmet – på land og vand


”Det er lavet på alle kan bruge det, da det er generelt for alle både,” forklarer Rasmus Winston fra North Sails om trimvejledningerne på deres hjemmeside. Foto: Joakim Rechnitzer.

       En teoretisk gennemgang om hvordan man trimmer en sejlbåd kan være meget forvirrende. Endnu mere uoverskueligt kan det virke når man endelig står på båden og skal have det til at virke i praksis. Der er dog løsninger på dilemmaet.<br />


I første omgang finder du informative vejledninger med illustrerende videoer på under menu-punktet ”Sejl Bedre”. Materialet kommer fra bogen ”North U. TRIM” der også har en cd-rom med videoillustrationer. På enten hjemmesiden eller med bogen får du den grundlæggende forståelse for en sejlbåds trimmuligheder.

Afprøv teorien i virkeligheden med sejlmagerne
North Sails afholder tre arrangementer hvor der på førstedagen trimmes på bådene med sejlmagerne, mens det nye trim testet under kapsejlads på sidstedagen. Trim Weekend afholdes i weekenden i Skovshoved, den 1.-2. maj i svenske Lomma og den 7.-8. maj i Marselisborg.

Invitationen til Trim Dag & Trim Cup i Skovshoved den 24.-25. april finder du (pdf-fil). Tilmeldingsfristen til Trim Cup er kl. 8.00 på sejladsdagen.


Der bliver lavet rigtig store sejl hos North Sails i Allerød. På gulvet ligger en genua til en 180 fods Ketch – ca. 750.000 kr. koster sejlet. Herudover sejl til RC44, TP52 og blandt andet en Ylva. Foto: Joakim Rechnitzer.

      <a href="http://www.northsails.dk" target="_blank" >http://www.northsails.dk</a><br><a href="http://www.northsails.dk/Portals/20/docs/100419_DK_NSCup_Skovshoved.pdf" target="_blank" >http://www.northsails.dk/Portals/20/docs/100419_DK_NSCup_Skovshoved.pdf</a><br>Kapsejlads

E-jolle: Søren Johnsen vinder Master EM

Kapsejlads

Team Hansen ude og lege med de store - se video

Kort nyt

Aabenraa Sejlklub fejrer 100 års-jubilæum med kendt band

Kapsejlads

Øhavet Rundt melder klar for 52. gang

★ Tursejlads

★ Fjällbacka og Fjällbacka Skærgården - et 'must'

Kort nyt

Tall Ship: Her er de frivillige også i fokus

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?