fbpx

Nu kan man lære at sejle på nettet


En scene fra klassen om søvejsreglerne.

             NauticEd – sejlundervisning på nettet henvender sig naturligvis ikke til www. baadmagasinet.dk’s trofaste og fuldbefarne læsere. Men måske kender I en, der kunne trænge til en lille brush up eller en anden, som går og drømmer om at lære at sejle. <br />


Og når nu 2/3 af vores lille jordklode er dækket af vand, så må det være stærkt begrænsende og hæmmende ikke at kunne bevæge sig på vandet.Det er det engelske NauticEd Online Sailing School, der har udviklet en række lektioner i sejlsportens ædle kunst, lige fra de første spæde skridt med at hale sejlet og styre båden i forhold til vinden, over søvejsreglerne til de mere avancerede tricks i sejlsporten.

Om man så også kan lære at sejle - sådan rigtigt – med NauticEd, skal være usagt, men for hver klasse man køber, kan man tage de forskellige test igen og igen, indtil man er fejlfri.

Det er hjemmesiden Sail-World.com, der bl.a. fortæller om NauticEd Online Sailing School, og her kan man få en smagsprøve på det kursus, der handler om søvejsreglerne ganske gratis. Der er et link på næste linie:

www.sail-world.com/Cruising/How-to-learn-to-sail-when-you-dont-have-time-to-get-to-the-water/55000Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

★ Artikel

★ Design: Hvorfor vende snuden på hovedet?

Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Kort nyt

My Song genopstået i ’ClubSwan’ sortimentet

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?