Garmin InReach Explorer - meget mere end en GPS

Her kan du købe og læse Garmin InReach Explorer - meget mere end en GPS. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Medier bringer test på test, inklusiv Bådmagasinet, det være sig sejlbåde, motorbåde, og udstyr. Men ofte har vi kun adgang til emnet i ganske få timer, hvorfor vi tit har valgt at kalde Bådmagasinets artikler for præsentationer af...

I denne udgave vil vi med glæde bruge ordet TEST – for det nye instrument fra Garmin, InReach Explorer, er blevet grundigt testet. Bådmagasinet nye mand på elektronikområdet, Michael Krumbæk, sejlede fra Mallorca til Skovshoved, og en af opgaverne undervejs var at teste dette lille nye vidunder. Få her et grundigt indblik i hvad sådan en ny fætter i virkeligheden kan, det er ganske imponerende.

Pris: 10 kroner / 3 sider. Kilde: Bådmagasinet 06-2017.

10,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Garmin InReach Explorer - meget mere end en GPS
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer