Frost 38: Vi har bare lavet den båd vi ville have.

Her kan du købe og læse Frost 38: Vi har bare lavet den båd vi ville have.. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Færgerne havde indstillet sejladsen, da Bådmagasinet tog ud for at sætte fartrekord med Frost 38. Vi skulle over 20 knob. Her er historien om en båd, som har ramt så meget rigtigt, at de store værfter burde læse med. Og ja. Vi gjorde det!

Det var midt i september, skyerne lå tunge og sorte. I toget til Odense blev det oplyst, at man overvejede at lukke Storebæltsbroen på grund af kraftige vindstød. Færgerne i det sydlige Danmark havde indstillet sejladsen på grund af stormvarsel. Selv var jeg på vej til Faaborg for at prøvesejle en båd.


Nu sker der noget
Det var mildt sagt usædvanlige omstændigheder  for en prøvesejlads, og jeg glædede mig. Da jeg steg ud af bussen i Faaborg, var vindstødene ved at vælte mig omkuld, og regnen piskede så hårdt i ansigtet, at det gjorde ondt. Der var ikke et menneske at se på gaderne. Jeg trak hætten op og tænkte at det var en ualmindelig god dag på  jobbet. Nu sker der virkelig noget!

Pris: 20 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 12/2017.

20,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Frost 38: Vi har bare lavet den båd vi ville have.
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer