Frøken Meyer - fra lokale øl til boblende Berlin.

Frøken Meyer - fra lokale øl til boblende Berlin.

Frøken Meyers besætning, der nyder sejladsen igennem det tidlige forårslandskab, skifter hastigt fra ren hygge til alarmmodus. Farten sættes ned, og vi driver langsomt hen mod den unge mand, der besværligt vader i retning af bredden. Vi er på rundtur gennem Europas nordlige kanal og flodsystem.

Med god fart sejler vi med strømmen forbi Koblenz, vi hilser på den mægtige fæstning Ehrenbreitstein på højre bred og kaster lange blikke ind i Moselfl odens munding til bagbord. Rhinen er med al sin erhvervstrafi k på strækningen helt ned til Holland ikke så smuk, som turen i den modsatte retning forbi Loreley og videre mod Basel i Schweiz. Men vores plan er at komme til den østlige del af Tyskland, hvor vi vil sejle på Elben og Oder.

Pris: 20 kroner / 6 sider. Kilde: Bådmagasinet 01/2013

20,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer