Familiecruiseren Hanse 345

Familiecruiseren Hanse 345

Hanse 345 er det tyske værfts yngste og mindste cruiser med usædvanlig bred hæk. Vi har sejlet den i en særdeles barsk vind. Læs her om det overraskende resultat, da vi pressede den brede hæk.

Vinden hylede heftigt i masterne, da vi ankom til den gamle olympiadehavn i Schilksee for at testsejle den nye Hanse 345 på Kielerbugten. Den afløser Hanse 355, der jævnligt er blevet fornyet over samme skrog og rig gennem 4-5 år. Hanse 345 er dog et helt nyt design – i samme bredbagede stil som storesøsteren 385 fra 2011, der virkelig havde fut i sin brede hæk.

Den kraftige vind gav os en enestående mulighed for at få svar på vores eneste skepsis over den nye Hanse series brede hæk. Nemlig, om vi kunne bevare et fornuftigt rorgreb, når båden blev presset og krængede over den brede hæk, eller om roret simpelthen blev løftet for meget ud af vandet, så vi mistede kontrollen.

Pris: 20 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 02/2013

20,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer