En voksen elling - EllingE6

Her kan du købe og læse En voksen elling - EllingE6. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Elling E6 er en usædvanlig 65 fods motorbåd i CE kategori A.

Gennem de sidste 10 år har Neptune Marine i Holland bygget 325 styks E3 og E4, hvoraf nogle få har fundet vej til Danmark. Det er ellers både, som er særdeles velegnede til nordiske forhold med CE kategorisering i klasse A - Ocean. En flotille af Ellinger, har da også krydset Atlan-ten for et par år siden. Bådene er bygget i en stærk kombination af Kevlar og Twaron. For at bevise værftets påstand om at bådene er selvopretten-de, gennemførte man en 360 graders rulning af en E4 under kontrollerede forhold. Den kan du se på værftets hjemmeside elling-yachting.com
Bådmagasinet fik mulighed for en testsejlads på Ijsselmeer, hvor der er fri hastighed og forhold som kan være ligeså bumpede som i Danmark. Og som værftets ejer Anton van der Boss sagde: ”På Ijsselmeer kan I gi’ den gas og virkelig prøve sejlegenskaberne”. Som sagt så gjort. Vi lagde ud fra Enkhuizen i seks-otte m/s, som med en vand-dybde på kun fire-fem meter giver nogle krappe søer. I den ret trange havn var det selvfølgelig en stor hjælp, at Elling E6 er udstyret med thru-stere både for og agter. Til gengæld er der kun en motor – en Volvo Penta D13 på 900 hk. Og dog, som noget ret specielt er der også en ”kanal- el-ler coming-home motor” på 75 hk med separat dieseltank og kølesystem, foldepropel på aksel og et ekstra lille ror.

Pris: 25 kroner / 5 sider.Kilde: Bådmagasinet 07-2017.

25,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

En voksen elling - EllingE6
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer