fbpx

Haderslev Sejl-Clubs jolleafdeling byder velkommen

Inkluder i Newsletter: Ja

Vil du lære at sejle? Er du til vand, sjov og godt kammeratskab?

I Haderslev Sejl-Clubs jolleafdeling ved Haderslev Søsportscenter kan både børn, unge og voksne blive trænet i at sejle jolle og lære at begå sig på vandet. Lige nu er der omkring ti deltagere på børn- og ungeholdet, men sejlklubben har joller til mange flere.

– Børn- og ungeholdet træner to gange om ugen, og klubben kan stille båd og redningsveste til rådighed, mens de voksne sejler en gang om ugen hovedsageligt i Man O War og i OK- joller. Andre jolletyper og klasser er naturligvis også mere end velkomne i HSC, siger Nicolai Ebbesen fra ungdomsudvalget.

Under træningen lærer de nye grundlæggende viden om vind- og vejrforhold og at rigge jollerne klar: Sætte sejl, få bommen på plads og holde styr på alle linerne. Der sejles som regel på Haderslev Dam, og trænerne følger med ud på vandet i følgebåde.

– Jeg tror, vi vil se mange nye både piger og drenge med vores tilbud, for vandsport er i fremgang, og der ligger mange gode oplevelser og venter i et socialt miljø af forældre, trænere og unge i forening, siger Nicolai Ebbesen.

De yngste i junior-afdelingen er syv år, og de ældste er i tyverne. Jollesejlerne i voksenafdelingen spænder aldersmæssigt fra 20’erne og helt op til i 70’erne. Er man ældre, er der også et træningshold for voksne nybegyndere. Optimistjollen er den primære træningsbåd. Derudover trænes der i Tera (en mands jolle, red.) og Feva (tomands jolle, red.)

Det koster kun 500 kroner for hele sæsonen at komme til træning og lære at sejle jolle i Haderslev Sejl-Club.


Galleri









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *