Carver37Coupe

Her kan du købe og læse Carver37Coupe. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

TEST AF CARVER C37 COUPE Adræt & stilsikker planende luksuscoupe

De amerikanske luksuscruisere fra Carver er nu kommet til Danmark. Vi har været en tur på vandet og har testet værftets næstmindste motoryacht, Carver C37 Coupe, der viste sig velegnet til det skandinaviske klima.

Carver C37 Coupedigt forskib over vandlinjen. Vi var derfor især nysgerrige efter, hvordan dette påvirker bådens sejlegenskaber.
Det fyldige forskib giver praktisk stor volu-men i forkahytten, næsten svarende til en 2-3 fod længere båd med mere traditionelle motorbåds-linjer. Der bliver også mere plads på fordækket, hvor båden har en bred solseng.
Under fordækket er der volumen til en helt rektangulær queen-size og delvist fritstående dobbeltkøje, mens der stadig er god plads til toi-let- og separat bruserum mellem forkahytten og salonen nogle trin oppe. Under fordækket er der også indgang til en god gæstekahyt med stor rek-tangulær dobbeltkøje.

 

Pris: 20 kroner / 6 sider. Kilde: Bådmagasinet 12/2017.

20,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Carver37Coupe
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer