Buster Phantom Brutalt fartbæst

Her kan du købe og læse Buster Phantom Brutalt fartbæst. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Busters nyeste flagskib, og den største model det finske værft har bygget indtil dato, er pompøs og brutal på en gang. Phantom hedder modellen. Det er den første Bustermodel, der har plads til twinmontering af påhængsmotorer, og der er kraft og fart over denne model. Det kan vi skrive under på.

Buster Phantom er størrelsesmæssigt en gigant i forhold til, hvad man normalt ser af både fra Buster. Buster har set et marked for hurtig pas-sagertransport. Derfor er denne nyt Phantom-model blevet udviklet. Busters tidligere populære Magnum-modeller har været en fin salgssucces. I de nordiske lande har de store åbne både været populære med fem forskellige versioner. Det har givet et salg på næsten 5.000 eksemplarer.

Pris: 15 kroner / 4 sider.Kilde: Bådmagasinet 08-2017.

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Buster Phantom Brutalt fartbæst
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer