fbpx

Masnedø Marinecenter genopstår i ny udgave

Inkluder i Newsletter: Ja

Hen over sommeren er der arbejdet hårdt på at genoplive Masnedø som et af Danmarks største centre for lystfartøjer. "Vi er stolte over og utroligt glade for, at der nu atter er liv og aktivitet i Masnedøs Center for både", udtaler direktør for Masnedø Marinecenter ApS, Marianne Hansen.

Marianne Hansen var tidligere ansat som bogholder i det nu lukkede Masnedø Marinecenter, og hun kunne slet ikke se sig selv i en anden branche uden omgang med bådfolket.

"Da den tidligere virksomhed ophørte blandt andet som følge af Banedanmarks opførelse af en ny masnedsundbro og banelinie, besluttede jeg mig for at afsøge mulighederne for genetablering af et maritimt center på Masnedø på de tilbageværende arealer. Det har været hårdt arbejde, men jeg er lykkelig for, at det nu er lykkedes, og vi har allerede fået utallige positive reaktioner og opbakning fra bådejere".

Håber på at kunne bidrage positivt til lokalområdet

Ydermere harmonerer det godt med Vordingborg Kommunes ønske om at udvikle havnene i området, og det er Masnedø Marinecenters intention at bidrage til disse visioner, blandt andet med genåbningen af tankanlægget til foråret.

Masnedø Marinecenter ApS vil tilbyde opbevaring af både, service og reparationer samt salg af bådudstyr og med sig har hun tekniker, Lars Kaas Madsen, der også var et kendt ansigt i den tidligere virksomhed. Med anskaffelse af en ny servicevogn, er det nu også muligt at servicere bådene i havnene.

"Det er vort håb, at vi kan genetablere en stor og velassorteret udstyrsbutik, når Banedanmark har færdiggjort deres arbejde. Indtil da vil der være udstyrssalg fra et lokale, der tidligere var brugt som lager", afslutter Marianne Hansen, der forventer at virksomheden får en hjemmeside op at køre i løbet af vinteren.









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?





Udvalgte artikler *