fbpx

Harken og Robeye i spændende samarbejde

Inkluder i Newsletter: Ja

Harken har indgået et samarbejde med Ropeye® OÜ, der hører hjemme i Tallinn, Estland. Harken skal distribuere Ropeyes produkter gennem sit verdensomspændende distributionsnet. Aftalen har også til formål, at Harken efter en kort overgang vil blive eksklusiv distributør over hele verden.

"Vi har været imponerede over Ropeye siden starten", siger Matt Malec, Harkens direktør for Worldwide Sales. "Designet er elegant. Løsningerne er gennemtænkt og produceret særdeles godt. Faktisk så angriber Ropeye-teamet mange af de samme tekniske udfordringer, vi står over for hver dag, der gerne skulle munde ud i forbedret rigging. Aftalen er stor for begge virksomheder. Men mere vigtigt, det er også godt for sejlerne, der vil få adgang til Ropeye-produkterne på nye steder i verden og på flere markeder".

Ropeye U1 block front

En U-blok fra Robeye.

"Jeg er glad for, at vores lange "frieri" med Harken har medført et stærkere forhold, hvor vi kunne samle os omkring vores styrker, mens vi stadig er to uafhængige virksomheder og personligheder", siger Jaanus Tamme, administrerende direktør for Ropeye. "Ropeye er en ungt virksomhed med fokus på næste generations rigging gadgets. Harkens 50 års erfaring fører os til nye højder, og tilbyder kunderne de nyeste riggeløsninger med den bedste service - til trods for at den maritime industri er omskiftelig".

Håber på at samarbejdet udvikler sig

"Aftalen vil gøre Ropeyes produkter tilgængelige i hele vores distributionsnet, som omfatter kontorer i 48 lande", siger Bill Goggins, administrerende direktør Harken USA. "Vores engagement går ikke kun på distributionsdelen alene. Det vil også omfatte et samarbejde omkring markedsføring og muligvis også produktudvikling. Mens vi samarbejder, håber vi, at Ropeye-aftalen udvikler sig som vores meget succesrige forhold til Team McLube. Vi bliver som en familie".

Det er kun fire år siden, at Ropeye blev grundlagt, men den estiske virksomhed har allerede et ry for at bruge avanceret teknologi på geniale måder, der nytænker, hvordan riggning til sejlbåde skal være. Virksomhedens produkter nyder anerkendelse af topsejlere overalt i verden. Ligesom man har modtaget en DAME-adward på den årlige METS-messe i Amsterdam.




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *