fbpx

Nykredit klar med nyt bådlån

Inkluder i Newsletter: Ja

Traditionelt har finansiering af lystbåde været foretaget ved blancolån, boliglån eller egne midler. Nykredit Leasing tilbyder nu skræddersyede bådlån til nye og brugte sejl- og motorbåde til kreditstærke kunder i danske farvande.

Danskerne, der vil gøre drømmen om en båd til virkelighed, kan nu få båden finansieret via et Nykredit Bådlån. "Flere og flere kunder efterspørger et lån til båden, og bådlånet skal imødekomme den efterspørgse"l, siger Mik Kristensen, direktør i Nykredit Leasing.

Når sejlere med båddrømme kommer til Nykredit Leasing, møder de et bådteam, der kan hjælpe med alle dele af bådkøbet fra vurdering til selve finansieringsaftalen. "Med et dedikeret bådteam, der har stor erfaring i både og finansiering, er vi en solid rådgiver i alle bådkøbets faser", siger Mik Kristensen.

"Vores nye bådlånsprodukt er tilpasset bådens værdi og levetid. Og idet der tages pant i båden og er et krav om en udbetaling på min. 25%, kan vi give kunderne attraktive renter. Vi hjælper gerne med det praktiske omkring bådhandlen, og vores bådteam har stor erfaring fra mange år i branchen", siger Mik Kristensen.

Se mere om Nykredit Leasings bådlån her.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *