Bådmagasinets billedgalleri

Wallys nye 64 fods motorbåd

17-11-2008 17:30 Hans Henrik17 Nov 2008 16:30 - Jakob Johannsen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Den nye Wallypower 64 strækker ud i Middelhavet.

Ikke så snart var prototypen til den nye Wallypower 64 for første gang kommet ind i havnen i Monte Carlo før købestærke tilskuere stod i kø med kuglepennen fremme. Og ifølge værftets mand om bord, så var båden solgt endnu før de sidste fortøjninger var sat. Og et par dage senere kunne der sættes seks 64ere i produktion til levering i 2009.

Wallypower 64 har Wally’s sædvanlige karakteristika, men er i en helt speciel blå farve, som værftet ikke før har benyttet. Ifølge værftet er denne 19 meter lange motorbåd en mellemting mellem Wally’s tender og de store Wallypower yachts.

Båden er designet til at sejle over 40 knob i høje søer på åbent hav, og selvom der er afsat meget plads til udendørs dæk og cockpitareal, så er der plads til op til 5 kahytter, pantry, salon samt flere bad/toiletrum under dækket.

Man kan få den apteret som man vil, ligesom det store cockpit kan udformes på alle tænkelige måder og med og uden solskærm. Båden kan også leveres med enten propeller eller waterjet. Men ud over en stor bankkonto må man bevæbne sig med tålmodighed. For de næste bestillinger kan ikke leveres før i 2010.
Men flot er den.

Wallypower 64 set agtenfra.Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer