B&G Zeus3

Her kan du købe og læse B&G Zeus3. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Designet til sejlere til sejlads, så enkelt kan det siges.

Oftest tester man en ny kortplotter på land, typisk på en bådudstilling eller hos en forhandler, hvilket langt fra giver et retvisende billede af, hvordan det hele fungerer, når plotteren taler sammen med båden øvrige instrumenter. Vi fik testet Zeus3 i sit rette ele-menet og var på vandet med en Beneteau First 50 og Jeanneau Sunfast 32, der var udstyret med B&G Zeus³, H5000 System, WR10 og barometer. En sand fornøjelse.

Krystalklar skærm
Solbriller af og på, man kan blive helt neurotisk om bord – solen er for skarp til ikke have at have solbriller på, men når dybde, fart eller lignende skal tjekkes på plotteren, så må man tage dem af for at kunne se noget klart på skærmen.

 

Pris: 15 kroner / 2 sider.Kilde: Bådmagasinet 08-2017.

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

B&G Zeus3
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer