Beneteau Grand Turismo 50 HT - Sportscruiser med udsigt hele horisonten rundt

Her kan du købe og læse Beneteau Grand Turismo 50 HT - Sportscruiser med udsigt hele horisonten rundt. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Den nye franske 50 fods Gran Turismo fra Beneteau har de største vinduer i både salonen og i ejerkahytten, som vi endnu har set i en sportscruiser. Vi var en tur på vandet med nyheden i hardtop-versionen.

Jollegarage under cockpittet
Vi sad udmærket på det polstrede førersæde, der har den efterhånden sædvanlige vipbare pølleforkant, som man kan skubbe ind over sædet, når man vil stå op og styre, så den både giver plads og støtte til lårene.
Instrumentpanelet er overskueligt med plads til en stor multifunktionsskærm i midten, og med gashåndtagene lidt usædvanligt placeret til venstre for rattet, side om side med joysticket til IPS-systemet. Det fungerede fint og joystik-kets placering giver mulighed for at står midt i båden, eller lidt til bagbord, og manøvrere båden.

Pris: 20  kroner / 3 sider. Kilde: Bådmagasinet 02/2018.

20,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Beneteau Grand Turismo 50 HT - Sportscruiser med udsigt hele horisonten rundt
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer