fbpx

Bagsiden: Niels Svendsen, hvor er du – vi savner dig?

Inkluder i Newsletter: Ja

Artikelindeks

Den gode Niels Svendsen var fuldkommen klar i spyttet - citat: "1+1 bliver mindre end 2 - negativ gange negativ giver ikke plus, desværre. Det her er et match, der er dømt til at gå galt, og den store taber bliver Skovshoved Sejlklub som mister identitet og selvstændighed. Øv. Og persongalleriet er morsomt - Nylykke og Gylden - det lyder som en dårlig tegneserie, hvilket det desværre også er. 12 måneder giver jeg projektet, så er det gået op i fnidder, useriøsitet og tabte penge." Den gode Niels Svendsen mente også klart, at KDYs bestyrelsesrepræsentant Lars Ive er lidt af et båthorn – det kan man jo ikke fornægte Niels i at mene.

Hverken det første eller andet udsagn kunne Lars Ive sidde overhørigt, så som den naturligste ting i Skovshoved Havn udfordrede han Niels Svendsen til duel: "Så lad os stå ved vores synspunkter - og lad os finde en vinder, var budskabet fra Lars Ive, der fortsatte: "Hvis du får ret, går jeg den 1. maj 2013 planken ud fra nordmolen i Skovshoved iført klovne tøj efter, at du har klappet en lagkage i hovedet på mig - hvis jeg får ret, og der er tilfredshed hos begge klubber, gør du det samme." Jamen, er det ikke mageløst?

Ligegyldigt om den ene eller anden, eller de går planken ud sammen, hånd i hånd – er det da demokratisk underholdning, der bare holder vand. Både gamle redaktør Hr. Øverup og deres Bagsideskribent har haft våde nætter over den kæmpe fest, vi skal have 1. maj 2013.









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL





Udvalgte artikler *