fbpx

Bagsiden: Hvor dum kan man være?

Inkluder i Newsletter: Ja

Artikelindeks

Jamen, torskedumt – men det gælder begge veje - venner.

Kommentarerne var efterhånden endt på et så lavt niveau, ikke at den gamle redaktør Øverup var vred, han var skuffet, dybt skuffet over Jer - læsere. Cigaren hang længere og længere nede. Med redaktørens rundbueform, futter den skuffede redaktørs hængende cigar igen hul i redaktørens skjorte – og så har vi først balladen, der bliver fru redaktør Øverup skide sur. Så med en stadig mere skuffet redaktør og en truende sur kone, var der kun en vej frem – stuearrest.

Så kan I sgu lære det, venner. Bagsiden har jo altid hyldet at "Uenighed skaber styrke", og "Dyrk uenigheden", absolut ikke et forum, hvor rygklapperne står forrest.

Men det skal heller ikke være stedet, hvor alle sviner alle i Cyberspace og dyrker Janteloven i sejlsporten. Fuck den, og lad os få kammertonen tilbage, nu når redaktøren igen har åbnet for jeres kommentarer.

Jeg har fornøjelsen, at bruge rigtig megen tid på promoveringen af dansk elite sejlsport, ikke kun her på Bådmagasinet – men i hele det danske mediebillede. Og det er en virkelighed strid modvind, og meget store, ja næsten lodrette bølger, jeg møder i mit arbejde.

Lad os starte med Tv-værten Clement Kjersgaard, ham du kender fra DR, i de to politiske debatprogrammer 'Debatten' og 'Clement Søndag'. Det er faktisk en mand jeg holder meget af, især hans bekymringer over det, han selv kalder en regulær overlevelseskamp for aviser, radio og TV.

Især det faktum, at medierne ikke formår at ramme danskere under 40 år er den røde lampe – "Det, at der nærmest ikke er nogen under 40 år, der forbruger de klassiske medier, er et udtryk for en overlevelseskamp. Jeg tror kun, at kampen er blevet synlig nu, fordi den er i færd med at blive tabt", siger Clement Kjersgaard.

Tager du sejlsporten, så var det en stor ting i samfundet for 30 år siden, dengang Jesper Bank havde hår på hovedet. Men i dag er sejlsport en yderst perifer – nærmest glemt - sportsgren, ikke bare i virkeligheden – men især ude i de redaktionelle miljøer. Her er sejlsporten helt glemt.









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *