fbpx

Bagsiden: Ny karakterbog til DS, udvist flid – men plads til mange forbedringer

Inkluder i Newsletter: Ja

Artikelindeks

Lassens forord: Åbent læner jeg mig op af en fyreseddel, der ikke lader DONGs tidligere direktør noget efter. Gammel redaktør Øverup slugte cigaren, heldigvis kun en af de i forvejen godt slidte stumper.

Men det var ikke kun stumpens utidige adfærd gennem redaktørens runde krop, der hidsede den gamle mand op, mens han skreg: "Jeg håber virkelig du har "balls", når du nu bruger "Bagsiden" til at levere så stor en gang reklame for Dansk Sejlunion...

Efterfølgende har jeg været en tur på toilettet, stået på brættet og vurderet min beskedne klokkeværk i spejlet. Og jo, selv om jeg kun så dem spejlvendte, mener jeg nu nok de har størrelsen til at byde Steen Roar Hillebrecht velkommen på "Bagsiden". Der, hvor jeg mener, at vi er fuldkomne uenige, har jeg fået lov til af Steen til komme med en lille kommentar.

Venner, læsere og andet godtfolk. Ugens Bagside er et påskeæg, af de allerstørste – og længste. Læs det, nyd det og kom med Jeres kommentar. Husk det er alt sammen til glæde for vores fælles interesse: SEJLSPORTEN.

God påske

Nicolai Lassen

Gæstebagside af Steen Hillebrecht.

Medlem og leder i Vallensbæk Sejlklub, medlem af arbejdsgruppen: Kommunikation under DS strategi

For et lille halvt år siden krydsede jeg klinger med Bagsidens faste meningsdanner, Nicolai Lassen. Og meget kan man sige om herren, der virkelig deler vandene i dansk sejlsport, men han er ikke smålig over for dem, der svarer igen med store bogstaver.

Efter at jeg havde erklæret mig rygende uenig med Nicolai, inviterede han mig til - her i forlængelse af Dansk Sejlunion generalforsamlingen - at følge op på debatten, hvor Dansk Sejlunion fik deres standpunkt karakterer af "Bagsiden".

I dag er det så meningen, at jeg skal give karakter. Så til dem, der sidste uge ønskede Nicolai væk fra "Bagsiden": Dette er kun en gammel aftale, Nicolai og mig imellem - der nu bliver realiseret.

 









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL





Udvalgte artikler *