fbpx

Bagsiden.................: ”VI GJORDE DET”

Inkluder i Newsletter: Ja

Artikelindeks

Egentlig ville redaktør Øverup helst have en rigtig "grum sviner", i dag fredag den 13. april. Men den må han vente med, for "Bagsiden" kan krydse et af sine projekter af som "Afsluttet med succes"

Mandag den 16. april afsløres det, hvem der har valgt at støtte op om Jes Gram-Hansen og Ramus Køstner!

Offentliggørelsen sker dagen før Extreme Sailing Series, Act 2 starter i Qingdao, OL Byen i Kina.

Dermed har drengene gjort de mange kritiske kommentarer her på baadmagasinet.dk til skamme.

Det glæder mig personlig vildt meget, næsten lige så meget som jeg er rævestolt over vi sammen gennem benhårdt arbejde men også en serie af skuffelse undervejs, er nået økonomisk i mål.

Der er ikke tale om et traditionel sponsorat, der er ingen "medlidenhedspenge" med i projektet. Der er indgået et partnerskab, med det klare fælles mål, at skabe en kommerciel succes for sponsor og styrke en offentlig interesse for det danske Extreme Sailing Team.

Sammen skal der benhårdt knokle løs på at opbygge et "brand", og få den bredeste mulige interesse for holdet. Både i Danmark, men især internationalt.

Realistisk skal Jes og Rasmus slås med danske pro golfspillere Anders Hansen og Thomas Bjørn om opmærksomheden, drengene på vandet og de 2 golfspillere på græsset i major turneringen.

Om et år skal de kunne måle sig med stjerne-golffrøet, den 23 årige Thorbjørn Olesen, der i sidste uge vandt sin første turnering i Europa touren www.thorbjornolesen.com.

Extreme Challenger skal da have slået de 3 golf-spillere med meget mere opmærksomhed og dermed en langt højere "brand" værdi.

Det bliver hamrende svært, men skal projektet have en fremtid? Skal dansk sejlsport have en fremtid? Ja, så skal målet nås. For lykkedes Jes og Rasmus, baner de vejen for al dansk sejlsport, både nationalt og internationalt.









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *