fbpx

Bagsiden: Hvad skal vi egentlig med Dansk Sejlunion?

Inkluder i Newsletter: Ja

Artikelindeks

Er de der, for at vi alle skal sejle lidt mere? Er de der, for at få frisk blod ind i sejlsporten? Ja er svaret hvis du spørger formand Hans Natorp, der med DS strategiplanen i hånden siger at det er målet med hele øvelsen.

Men virkeligheden, er den ikke en anden? Fredag aften danner rammen om tre seminarer, to gælder det organisatoriske og et enkelt er fokuseret på Peter Wolsing´s, "Få vind i sejlene" initiativ, et projekt der var genstand for Bagsiden, den 30. december 2011 under overskriften: "Bagsiden: En nytårshilsen til søens folk" 

Er ens hjerte fyldt med glæden ved livet på vandet, og har man valgt at bruge en fredag aften på et ret kedeligt hotel udenfor Odense, så håber jeg at Peters seminar bliver aftens store billetsælger! Udover det faglige indhold, er Peter da selv en "ok" hyggelig fætter, at dele sin aften med. Det er her fremtiden ligger, her hvor du kan tænke og tale om sejlsporten, og ikke mindst sejlsporten i fremtiden. Så lad resten af forsamlingen tænke og diskuterer organisatoriske ændringer. De har fokus på den historiske kredsstruktur kontra bestyrelsens nye vidunder: "DS Netværk".

Altså et interessebaseret samarbejde mellem klubber og andre interessenter. Et netværk der skal virke fremmende for sejlsport og være i overensstemmelse med Dansk Sejlunions vedtægter § 2. Nu er der nok en enkel læser eller flere som ikke har § 2 helt præcent: " Vision: Sejlads – oplevelse, samvær og sport – hele livet. Mission: Dansk Sejlunion er det nationale samlingspunkt for alle sejlere.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *