1.800 udstillere fra 70 lande verden over, får om få dage besøg af mange mange glade sejlere, surfere, dykkere og andre 'godt-folk' som valfarter til Boot Düsseldorf. Foto: Messe Düsseldorf/ctillmann

Boot Düsseldorf nærmer sig - en udstilling der er et besøg værd

08-01-2018 06:52 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Boot Düsseldorf nærmer sig, og lørdag den 20. Januar åbner dørene til ikke mindre end verdens største Boat Show. Med mere end 1.800 udstillere fordelt fra 70 forskellige lande verden over, har vi her på redaktionen ikke kendskab til noget der nærmer sig Boot i mangfoldighed. Det er en udstilling ud over det sædvanlige, og har du ikke oplevet Boot, så kan vi kun anbefale en smuttur til den tyske messe-hovedstad.

Smut-tur skal nok tages med et gran salt, for at løbe udstillingen igennem på en enkelt dag er ganske enkelt umuligt, men med en morgenflyver ud den ene dag, en enkelt overnatning, og så hjem næste aften, så når du, om end ikke det hele, så langt.

Ikke dyrere end Molslinjen

Düsseldorf kan nås på en overkommelig tid i bil, men selve udstillingsarealet ligger ganske tæt på lufthavnen, og der er etableret en yderst velfungerende Shuttle-bus, så du går direkte fra lufthavnen – ind i bussen, og stiger af ved en af de store indgange, om det måtte være ved indgang nord- øst- vest- eller hovedindgangen.

Bor du i Jylland har vi erfaret at mange vælger at smide sig i bilen, og suse af Autobahn. Kommer du fra Sjælland vil et fly nok være at foretrække. Der findes naturligvis flere muligheder, men f.eks. Easyjet – de smider dig på 1,5 time til Düsseldorf, for mindre end hvad det koster at sejle med Molslinjen!

Findes det – findes det her

Nu kunne mange foranlediges til at tro det var De Gule Sider jeg sad og lavede reklame for, men det er også et slogan som meget godt passer på Boot Düsseldorf. At begynde og nævne hvad vi har modtaget af pressemeddelelser om, hvad ’du lige skal opleve på Boot’ det tåler ingen opremsning, så jeg låner det gode gamle slogan – Findes det, findes det her.

Boot deler selv udstillingen ind i følgende områder: SejlsportMotorbådeSuper YachtsUdstyrDykkercenterRejserBeach worldSportsfiskeri samt ’World of Padling'.

Under hvert enkelt emne taler vi om kæmpe store udstillings haller, og de største emner naturligvis mange haller!

Så kære venner, hvad venter I på – ses vi på Boot i Düsseldorf?

Hallerne

Er bentøjet i løbet af dagen blevet for slidt, så kører der også Shuttlebusser mellem de 17 store udstillingshaller. En to dags billet koster 26 euro. Foto: Messe Düsseldorf/ctillmann 

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer