Både for enhver: Polaris Drabant 26 – søsikker båd for få penge

Polaris Drabant er en velkendt lille 26 fods familiebåd i de danske havne. Der er bygget 312 både, og dermed er den en ægte dansk bådsucces. Den er kendt som en søsikker og velfungerende båd, der sejler og bjærger sig godt i hårdt vejr.

Halvfjerdsernes boom af nye sejlere tog båden til sig, fordi den netop var sødygtig og rummelig. Desuden vandt den kapsejladser især når vinden var frisk.

Hertil og ikke længere ...

Læs hele historien om Både for enhver: Polaris Drabant 26 – søsikker båd for få penge i Bådmagasinet som er på gaden i denne måned..

Er du abonnent og logget ind, kan du læse hele artiklen under "Mit Bådmagasin - artikler for abonnenter".

Er du ikke logget ind kan du gøre det her

Er du ikke abonnent på Bådmagasinet, men ønsker at være det kan du tegne et online årsabonnement for 399 kroner her. Du kan naturligvis også få leveret Bådmagasinet direkte i din postkasse, køb trykt abonnement her (der findes flere at vælge i mellem).

Begge abonnementstyper giver adgang til:
De 12 næste numre af Bådmagasinet online. (leveret direkte i din postkasse ved trykt abonnement). Hente Bådmagasinet til tablets (iPad eller Android) eller læs det direkte på PC skærmen

  • Låste artikler - kun for abonnenter.
  • Stort online arkiv med Bådmagasinet fra 2010 og fremefter (53 online blade).
  • Mulighed for at benytte shoppens specielle tilbud til abonnenter - spar op 65 % på udvalgte varer.

 

Ønsker du blot at købe denne ene artikel kan du også gøre det her på sitet:

Køb artiklen - "Både for enhver: Polaris Drabant 26 – søsikker båd for få penge". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

 Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout