Brugtbåd Luffe 37 - slank sejlglæde

Den efterhånden 34 årige Luffe 37 er klassiker i dansk sejlsport. Det er en slank, relativ let og fascinerende sejlbåd med fine sejlegenskaber, der byder på herlig fart og nem håndtering til både tur- og kapsejlads. Tursejlere må dog være indstillet på, at farten og de gode sejlegenskaber koster noget af den rummelige komfort om læ, man typiske får med f.eks. en noget breddere 35-36 fods båd.

Til gengæld får man med Luffe 37 en elegant båd, der samtidig er en god turbåd, fordi båden ganske nem at sejle. Især for tidens typiske små en mand-og-kone besætninger eller singlehandsejlere. Båden ligger fint på roret, og reagerer let og villigt på styring og trimning.

Samtidig er Luffe 37 også en udfordrende båd for besætninger, der gerne vil yde en indsats for at finde bådens yderste tiendedele fart på en kapsejladsbane. Luffe 37 har gennem årene bevist sine gode evner som klassebåd og DH-kapsejler med opsigtsvækkende fartpotentiale.

Luffe 37 har ret moderne, letdrevne undervandslinjer, med en forholdsvis flad bundfacon. Derfor skal Luffen sejles som moderne både, uden for meget krængning. Det passer glimrende sammen med behagelig tursejlads.

Hertil og ikke længere ...

Læs hele historien om ”Brugtbåd Luffe 37 Slank sejlglæde i Bådmagasinets marts udgave 2015.

Er du abonnent og logget ind, kan du læse hele artiklen under "Mit Bådmagasin - artikler for abonnenter".


Er du ikke logget ind kan du gøre det 
her
Er du ikke abonnent på Bådmagasinet, men ønsker at være det kan du tegne et online årsabonnement for 399 kroner her. Du kan naturligvis også få leveret Bådmagasinet direkte i din postkasse, køb trykt abonnement her (der findes flere at vælge i mellem).

Begge abonnementstyper giver adgang til:
De 12 næste numre af Bådmagasinet online. (leveret direkte i din postkasse ved trykt abonnement). Hente Bådmagasinet til tablets (iPad eller Android) eller læs det direkte på PC skærmen

  • Låste artikler - kun for abonnenter.
  • Stort online arkiv med Bådmagasinet fra 2010 og fremefter (62 online blade).
  • Mulighed for at benytte shoppens specielle tilbud til abonnenter - spar op 65 % på udvalgte varer.

Ønsker du blot at købe denne ene artikel kan du også gøre det her på sitet:

Køb artiklen - "Brugtbåd Luffe 37 Slank sejlglæde". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

 Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout