Både for enhver - International 10.06

Her kan du købe og læse Både for enhver - International 10.06. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Den slanke og velbyggede danske International 10.06 giver masser af herlig sejlglæde, og det er en bådtype, der næsten ikke bliver bygget i dag. International 10.06 fra OL-Boats i Ringsted er en sjælden, men også meget velsejlende 33 fods båd, hvor gode sejlegenskaber er gået forud for moderne rummelighed og komfort om læ. Den kendte bådkonstruktør Arne Borghegn tegnede båden i datidens berømte ”10-meter bølge”, der også rummede andre kendte konstruktioner som f.eks. BB 10 meter, Molich 10 meter, Aphrodite 101 og Larsen 34. Pris: 15 kroner / 4 sider. Kilde: Bådmagasinet 09-2016.

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Både for enhver - International 10.06
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer