Classic Fyn Rundt sejles i første weekend i juni måned. Foto: Per Størup Lauridsen.

Classic Fyn Rundt satser på Bavaria både

12-02-2016 14:07
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Classic Fyn Rundt, der sejles i år sejles dagene 3.-5. juni 2016,  får nye løb kun tilegnet Bavaria både. Det er Kerteminde Sejlklub, der er værter for kapsejladsen.

Claus Hamdrup fra Kerteminde Sejlklub udtaler om det nye tiltag til Bådmagasinet: Man skal jo prøve noget nyt, så vi var nogle stykker, der står for sejladsen, der sætte os ned og brainstormede lidt. Bavaria har jo spyttet rigtig mange både ud på det nordeuropæiske marked, så vi kom på at lave tre Bavaria kategorier, så der var lidt til alle. Dem, der vil sejle race, kan gøre det, plus dem, der er med for sjov, kan også være med. Vi håber, det nye tiltag bliver godt modtaget.

CFR2015 1003

Kerteminde Sejlklub er arrangører af Classic Fyn Rundt. Foto: Per Størup Lauridsen.

De tre Bavaria kategorier er:

  • Bavaria racing efter DH med spiler/genakker
  • Bavaria Crusimg DH kun med rulleforsejl
  • Bavaria tur for både uden DH målebtev

Claus Hamdrup glæder sig i øvrigt til at skulle rundt om Fyn for 47. gang i sin Drabant38, der lyder det flotte navn Matador. Jeg har sejlet Fyn Rundt siden 1969. Jeg elsker virkelig den sejlads, udfordringen ved planlægge og gennemføre sejladsen. Når man er kommet godt rundt, så får man en personlig tilfredshed - at man så nogle gange vinder et løb, er jo blot bonus.

En ny hjemmeside for Classic Fyn Rundt skulle komme online i løbet af weekenden, hvor man kan tilmelde sig sejladsen. Arrangørerne håber, at mange tidligere deltagere vil tilmelde sig, og flere nye har mod på at prøve kræfter med Classic Fyn Rundt.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer