Danish Youth Vikings har fået mere fart i båden. Foto: America's Cup.

Vikingerne har fået fart i båden

15-02-2013 08:40 Søren Øverup15-02-2013 07:40 - Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

I San Francisco har Danish Youth Vikings igen været i ilden ved udtagelsesstævnet til Youth America's Cup. Der er blevet sejlet tre sejladser, hvor det danske team lavede en serie på 2.,2. og 1. Bådmagasinet talte i telefon med en glad Mathias Lehm Sletten hertil morgen, der udtaler: "Det går rigtigt godt, vi har vist store forbedringer siden i går. I de første sejladser manglede vi lige det sidste, vi var lå lige i røven af de andre, men kom ikke op. I dag gik det bare bedre, vi kom godt ud af starterne. Faktisk får vi meget ros for vores starter, og derefter holder vi den sikkert til mållinjen".

viking

De danske vikinger efter serien på 2,2,1

God udvikling

Holdet har fået styr på nogle små fodfejl, der har stor betydning, når man sejler på en kort bane. Eksempelvis havde holdet et skøde, der kinkede - det kostede flere meter på banen. Mathias udtaler: "Det er superfedt, at vi nu undgår de små fodfejl og kan se en udvikling. En udvikling der betyder, at vi ikke slutter sidst mere. Vi får også meget ros for vores udvikling som hold af arrangørerne".

Skærmbillede 2013-02-15 kl. 07.48.13

Glæde om bord da vikingerne nappede en første plads i dagens sidste sejlads

Der skal knokles

I dag fredag sejles de sidste tre sejladser, og det danske hold er meget tændte på at vise, at de har viljen og potentialet til at gå hele vejen i Youth America's Cup. Mathias slutter: "Vi skal snart i seng (klokken er 22.30, torsdag lokal tid, red). Desværre, er det sidste dag i morgen. I de tre sidste sejladser skal vi arbejde røven ud af bukserne. Vi ved, vi har det, der skal til. Forhåbentlig er vores rejse ikke slut endnu". En af de andre vikinger supplerer med at råbe i baggrunden: "Vi vil sgu gerne have sådan en båd med hjem - den sejler godt".

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer