Abonnementsbetingelser

Ved første levering
Hvis du bestiller et print-abonnement på magasinet BÅD inden den 5. i måneden - så modtager du din første udgave ultimo samme måned. Bestiller du EFTER den 5. i måneden, vil du modtage dit første magasinet ultimo måneden efter. 

Hvornår skal du have mit blad
I Danmark +- 2 dage fra udgivelsesdagen. Op til en til to uger senere i udlandet afhængig af postens leveringstid.

Hvis dit blad er forsinket
Hvis dit blad gentagne gange er forsinket, bør du kontakte os via brev, e-mail eller telefon. Ved enhver henvendelse sætter vi stor pris på, at du oplyser os dit kundenummer.

Hvis dit blad slet ikke kommer frem
Et blad kan forsvinde på vej fra os til dig. Hvis det sker, sender vi et nyt til dig med posten, så snart vi hører herom.

Hvis et nummer af mit blad slet ikke udkommer
Det vedrører i så fald alle abonnenter, og i den situation behøver du ikke at foretage dig noget. Vi vil i så fald forlænge dit nuværende abonnement med et nummer.

Hvad skal du betale i porto
Porto er indeholdt i abonnementspris. Til udlandet (inkl. Grønland og Færøerne) tillægger vi et beløb, der svarer til vores meromkostninger ved forsendelsen. Beløbet vil fremgå af betalinger.

Skal du betale moms
Til modtagere i Danmark og andre EU lande indeholder opkrævningen dansk moms, p.t. 25%. Til modtagere uden for EU er moms fratrukket. Sådan er momsreglerne.

Hvad er momsfri porto
Begrebet momsfri porto optræder på indbetalingskort og opkrævninger, herunder på hjemmesiden. Beløbet dækker refusion af porto til udsendelse af blade. Det er kun relevant, hvis du er momsregistreret. Da porto er momsfri, må momsregistrerede ikke fratrække moms af den “momsfri porto”.

Hvornår får du opkrævning og hvordan
Ved fornyelser udsendes opkrævninger med posten, således at du modtager det mindst en uge før, du skal betale.

Hvordan kan du betale
Posthuset er altid en mulighed. Men det er langt lettere og billigere at benytte andre måder. Du kan tilmelde dig PBS og du kan betale via netbank.

Hvad betaler du for
Du betaler forud. Perioden afhænger af din abonnementsform.

Hvor længe varer dit abonnement
Et abonnement hos os er, som det er normalt for abonnementer i Danmark, løbende. Det betyder, at det fortsætter, indtil det opsiges. Når et abonnement er opsagt, leverer vi de blade, der er betalt for, hvorefter det stopper. Dog tegnes gaveabonnementer, hvor modtager og betaler ikke er samme person, til ophør, når der ikke er flere blade tilbage på kontoen, med mindre andet er aftalt ved oprettelsen.

Har du bestilt abonnement på hjemmesiden og fortryder købet
Såfremt du fortryder bestilling af et abonnement, kan du blot give os besked inden 14 dage via brev, e-mail, eller telefon, hvorefter vi annullerer købet, og har du forudbetalt dit abonnement, tilbagebetaler vi dig det indbetalte beløb fratrukket eventuelle leverede blade.

Hvordan opsiger du dit abonnement
Opsigelse kan ske pr. brev, e-mail eller telefon. Det er ikke en gyldig opsigelse blot at undlade betaling, når du får en opkrævning. For at vi kan nå at registrere din opsigelse rettidigt skal den være os i hænde senest 5 dage før sidste udgave, der er betalt for.

Ændringer af abonnementet
Har du ændringer til dit abonnement, herunder adresseændringer, ændring af betalingsperiode, tilmelding til Betalingsservice med mere, kan du kontakte abonnementsafdelingen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi gør opmærksom på, at det er din egen pligt at melde adresseændring ved flytning. Skulle du i forbindelse med manglende adresseændring ikke modtage din forsendelse, bliver magasinerne ved henvendelse eftersendt med ekstra portoopkrævning.

Yderligere
Skulle du have yderligere spørgsmål vedr. abonnement på Bådmagasinet kontakt os venligst på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 88 77 00 77 mandag til onsdag mellem klokken 10 og 12, hvor abonnements afdelingen holder åbent.