Den forgangne uges Finn World Masters i Nordspanien blev en hård uge for både sejlere og arrangører. Mangel på vind holdt sejlerne på land det meste af tiden, men fredag kom der endelig hul igennem.

 

Sejlsportsligaens første 2018-stævne gav hjemmesejr til Frederikshavn efter tæt duel med KDY. Horsens på tredjepladsen.

Skulle man lægge vejen forbi Limfjordens sydvestlige ende d. 2. juni, kan man enten sejle kapsejlads rundt om øen Venø, eller løbe en tur rundt på øen.

 
 
 

Niels Ehrhardt sikrede Danmarks politiske indflydelse og respekt i international sejlsport, på samme måde som Paul Elvstrøm sportsligt placerede Danmark på verdenskortet.

 
 
 

I vores gennemgang af de 10 mest populære Youtube-kanaler om cruisng og langfart er vi nået til nummer 7. Kanalen hedder Untie the Lines og har power kvinden Nike i hovedrollen.

 

Onsdag kom der endelig gang i sejladserne til Finn World Masters. Efter tre sejladser er det spanske José Luis Doreste der ligger på en førsteplads. 

 
 
 
 
 
 

Pfingst Cup for starbåde blev afviklet i Flensborg i pinsen med 16 deltagende både, heraf fem fra den stadigt voksende danske Star-fleet.

 
 
 
 
 
 
 
 

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin


Det britiske forsikringsselskab British Marine, som organiserer og ejer London Boat Show, har annonceret at 2019-showet, der skulle have været fra d. 9-13 januar, er aflyst.

 

Mandag aften blev jolletræningen for optimistsejlerne i Kerteminde Sejlklub ødelagt af to speedbåde og en jetski.

 
 

Solskinsøen Læsø lokker i pinsen med Havets Dag. Pinsedag, d. 20. maj summer Vesterø Havn af liv sjove oplevelser og konkurrencer for både voksne og børn.

 

Struer Sejlklub tog i weekenden d. 12.-13. maj imod 27 H-båd’s sejlere fra hele landet, til årets første udtagelsesstævne til H-båd’s VM, der sejles senere på året i Norge.

 
 


 
 
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer