Aarhus kommune smider VOR drømmene i havet

08-10-2012 19:46 Søren Øverup08-10-2012 17:46 - Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

 

Hvor er det hamrende  uambitiøs politik fra byrådets side, mener Claus Bech, direktør i Aarhus City Forening. Det er brand ærgerligt. Byrådet taler gang på gang om de høje ambitioner, Aarhus har, og derfor er det dumt at opgive en oplagt mulighed for at brande byen, og skabe en så stor meromsætning blandt de forretningsdrivende,« siger Claus Bech. til JP-Aarhus.

For stor risiko

Men Volvo Ocean Races angivne prisskilt - sammenlagt med en frygt for manglende sponsorstøtte, var blandt hovedårsagen til det negative udfald på beslutningen blandt partierne bag budgetforliget.

»Set i lyset af den økonomiske situation, som er den værste i vores generation, er det budgetforligspartiernes vurdering, at en udgift på op mod 32. mio. kr. er forbundet med en for stor risiko på det nuværende sponsormarked,« lyder det i en fælles udtalelse til JP Aarhus fra borgmester Jacob Bundsgaard (S) og kulturrådmand Marc Perera Christensen (K).

Både borgmesteren og rådmanden slår dog fast, at drømmen om at få Volvo Ocean Race til byen på et senere tidspunkt fortsat lever.

Vi har her til aften forsøgt at få en kommentar fra Sailing Aarhus direktøren Thomas Capitani Nielsen, desværre uden held.

Kilde: Jyllands Posten Aarhus

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer