Vestas 11th Hour Racing er klar til levering, og Charlie Enwritht og Mark Towill vil ankomme senere i april for at få overdraget 'nøglerne'

VOR: Ny Vestas/11th Hour Racing båd klar til levering

04-04-2017 14:23 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Den nye 'Vestas11th' VOR båd er klar til levering, og det er en smart måde, man har integreret den nye sponsor 11th Hour Racing med Vestas på.

Det skarpe øje spotter hurtigt, at man har valgt at dele fribordet i to - på bagbord side af båden fremstår Vestas som forreste sponsor, og på styrbord har 11th Hour Racing fornøjelse af at sidde forrest.

Det er den fjerde båd, som er klar ud af et felt på otte. I vores øjne har de en smule travlt hos VOR - hvem mon bliver de resterende fire teams, og mon der ryger et par både på udsalg, jo nærmere vi kommer sommerferien?

To flag på hækken - men vel ikke to hækflag?

På hækken af den nye Vestas båd, har vi ligeledes spottet to flag, henholdsvis det amerikanske om styrbord, og det danske om bagbord.

Nu kan vi ikke undgå at rejse spørgsmålet - hvilket hækflag vil vi mon se fra båden? Her håber vi naturligvis at se Dannebrog, selv om sandsynligheden, for det bliver Stars and Stribes med New Port som hjemhavn, er større.

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer