8. båd på vej. Persico Marine i Italien er i gang med at bygge VOR båd nr. 8. Mon det er skroget som blev nævnt ifm. Vestas grundstødning. Her spøgte en ekstra båd, som dog aldrig så dagens lys! Foto: Rick Deppe / Volvo Ocean Race

VOR: Hvem mon skal deltage?

18-10-2016 12:20 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Fra den nye ledelse i Volvo Ocean Race meldes der om en masse ændringer i den kommende version 2017/18, hvor starten går om lige netop et år, stadig fra Alicante i Spanien.

Der meldes om nye måder at sammensætte de forskellige teams på, besætningen må bruge de socialmedier om bord på næste tur, der skal sejles i M32 ifm. stop-overs, der er nye oplysninger om båd nummer otte er under bygning, og senest er der dukket en nyhed op om hele VOR flåden sejler Fastnet Race i 2017, inden de stikker snuden mod Spanien.

Men hvilke teams?

Det er alle fine nyheder, som vil være med til at udvikle VOR, men den nyhed vi alle her på redaktionen venter med spænding på lader vente på sig.

Man har valgt at drysse disse nyheder over en 10-dags periode, strategisk snedigt, så forsvinder VOR ikke bare i den daglige nyhedsstrøm 'over night' - men det kunne jo sagtens være meldt ud i en om gang.

Nææ, lad os få svaret - hvem kommer til at deltage i næste udgave af VOR 2017/18?

Det ved vi naturligvis godt at ledelsen i VOR ikke kan svare på endnu, men De lover jo nærmest otte hold jf. nedenstående video.

Et hold har meldt sig (AkzoNobel, red.) - men syv flere skal på banen.

Det bliver først i starten af 2017 vi sætter navnene på de teams som skal rundt, lyder svaret. Så må vi bare håbe det lykkes at få alle otte klar, til starten går i oktober i Alicante

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer