fbpx

Team Vestas i ny 'ups'

Inkluder i Newsletter: Ja

Det uheldsramte Team Vestas Wind blev sidst i lørdagens In-Port race, som blev sejlet på Tagus floden som deler Lissabon i to.  På trods af pigerne om bord på Team SCA måtte vende om efter en tyvstart, og krydse tilbage til linjen i modstrøm, en manøvre der fik pigerne til at ligne tabere, inden det hele gik i gang, ja så sluttede Team Vestas sidst.

Vestas gjorde sig endnu engang bemærket med en 'ups'. En RIB måtte hente fordæksgasten, som på en eller anden besynderlig måde var havnet på mærket ved målgangen! Det skal blive interessant at hører hvad pokker der lige skete her? Team Vestas fik naturligvis en straf, og måtte vende om for at krydse mållinjen korrekt, og slutter dermed sidst.

Se highligths fra In-Port hvor Vestas fordæksgast bliver hentet af en RIB fra mærket!

 

Fik kæmpet sig tilbage

Team SCA gav ikke så let op, og i de svære forhold med svag vind og meget strøm, kæmpede pigerne sig tilbage i sejladsen og sluttede på en flot fjerde, hvilket faktisk bringer teamet op på en samlet tredje i In-port race stillingen

Skærmbillede 2015-06-07 kl. 08.15.16

To sidste og en femte, i de tre In-port races som Team Vestas Wind har gennemført, og så naturligvis deres fem 'ej startet' er ikke noget skipper Chris Nicholson kan være stolt af!




Seneste nyheder

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Sejlads i det nye klima






Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *