fbpx

VG: Har Banque Populaire fået slået et afgørende hul til HUGO BOSS ?

Inkluder i Newsletter: Ja

Der er stadig rigtig lang vej hjem og meget kan ske endnu, men inden for det seneste døgn, ja der har Armel Le Cléac’h om bord på Banque Populaire VIII øget sin føring over HUGO BOSS med Alex Thomson om bord med mange mil!

Det kan virke latterligt at fokusere på lidt over 100 sømil, når der er over 13.000 hjem, men ikke desto mindre er det første gang i næsten tre uger at Armel er kommet ’så’ langt foran BOSS’en. De to har næsten ligget side om side i Sydhavet og sejlet match race mod hinanden, her 28 dage inden i racet, og mandag morgen er der virkelig fartforskel på de to konkurrenter. Armel logger tæt på 18 knob, mens Alex må nøjes med 12. Det betyder altså noget når uret tikker...

Femte båd udgået

Natten til søndag måtte Kojiro Shiraishi smide håndklædet og melde ’udgået’ efter hans båd Spirit of Yukoh mistede det øverste af masten, brækket lige der hvor beslaget til den lille fok går ind i masten! Den japanske sejler er ved godt mod og har rigget et nød-stor-sejl til, og melder at han er på vej mod Cape Town.

Maître CoQ med Jérémie Beyou om bord, har kurs mod Amsterdam Island uden storsejl.  Kl. 20.00 søndag aften ødelagde den kraftige vind hooket på storsejlet. Jérémie Beyou målte 45 knob, i den front der passerede ham. På det tidspunkt havde han omkring 70 miles til Amsterdam Island. 

Mastebrud

Mastenbrud. Kl. 02.30 natten til søndag, måtte Kojiro Shiraishi smide håndklædet og melde ’udgået’ efter hans båd Spirit of Yukoh mistede det øverste af masten.

 









★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *